UNWomen Kadın Erkek Eşitliğine Duyarlı Bütçeleme Toplantısı

Öğrenci Dekanımız Doç. Dr. Hakan YAŞ ile Öğrenci Konseyi Başkanı Sertaç Sevinç ve Öğrenci Konseyi Denetleme Kurulu Üyesi Ceyda Hacızade, "Türkiye'de Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Planlama ve Bütçelemenin Uygulanması Projesi" kapsamında 25 Ekim 2023 Çarşamba günü Edirne'de düzenlenen KEEDB Analizi Edirne İl İstişare Toplantısı'na katıldı.

Giderek önemi artan kadın erkek eşitliğine duyarlı bütçeleme süreçlerindeki bilgi ve yetkinliklerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan üç yıllık projede kadın erkek eşitliğine ulaşım açısından Üniversitemiz ve öğrencilerimizin görüşleri alınmıştır. Proje kapsamında hazırlanan Çevrimiçi Eğitim Portalı tüm kullanıcılara açıktır. Proje aktiviteleri ile ilgili güncel bilgilerin bulunabileceği web sayfasında aynı zamanda E-Kütüphane modülü ile Kadın Erkek Eşitliğine Duyarlı Bütçelemeye ilişkin ulusal ve uluslararası kaynaklara da erişim sağlanabilmektedir. Çevrimiçi Platforma ilişkin web sayfasına aşağıdaki linkten veya QR kodu okutarak ulaşılabilir.